top of page
Stockholm 3.jpg

Vårt team

                            bestående av skickliga rådgivare, tillhandahåller unik service

med kundens individuella behov och preferenser i fokus. 
Vi erbjuder behovsanpassad fastighetsrådgivning, lokal kunskap och oöverträffad regional och global marknadsföring. Vi är stolta över att kunna erbjuda dessa mertjänster och möjligheter till intressenter i branschen.

Om oss

Välkommen till Shaza Luxury Real Estate - Forbes Global Properties!

 

Med vår strävan efter högsta standard av excellens erbjuder vi våra kunder det bästa urvalet av lyxiga fastighetsmöjligheter. Vi är stolta över att vara den enda mäklarbyrån i ert område med Forbes i ryggen och ett av världens mest expansiva nätverk - Forbes Global Properties.

Oavsett om du letar efter en lyxvilla, en semesterbostad eller en investeringsfastighet, finns vårt team här för att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen.

Vi har exklusivitet i hela Norden men även samarbetspartners och nätverk i de mest eftertraktade lägena i världen.

Shaza best real estate agency Stockholm Sweden Scandinavia Europe

Möt vårt team

Vi söker fler medarbetare.

Känner du för att joina vårt roliga team?

Lägg gärna ett mail till oss så återkommer vi inom kort.

_90A0764.jpg
Shaza Our Mission Range Rover developments best real estate agency Stockholm Sweden Scandinavia Europe

VÅR MISSION

Vår strävan är att leverera enastående och exklusiva fastighetslösningar av högsta kvalitet till våra kunder världen över. Med stolthet och passion strävar vi efter att vara det ledande valet för lyxiga fastigheter och att erbjuda en unik upplevelse som överträffar förväntningarna.

Genom att kombinera vårt dedikerade team av erfarna proffs och vår exklusiva plattform Forbes Global Properties, garanterar vi att varje kund får skräddarsydd och personlig service.

Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta fastigheten som passar deras unika behov och önskemål.

Vi är fast beslutna att upprätthålla vår position som en auktoritet inom branschen och att fortsätta erbjuda våra kunder enastående tjänster och en exklusiv portfölj av lyxiga fastigheter.

Vår mission är att överträffa förväntningarna, erbjuda enastående service och hjälpa våra kunder att förverkliga sina drömmar om lyxiga boenden.

VISION

Vår vision på Shaza Luxury Real Estate är att vara den främsta auktoriteten och det mest eftertraktade varumärket inom lyxfastigheter, att vara en föregångare inom branschen och att skapa banbrytande innovationer som sätter nya standarder.

Vi ser fram emot att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda enastående kundservice och skapa minnesvärda upplevelser. Vår vision är att vara det självklara valet för alla som söker lyxfastigheter och att vara deras pålitliga partner i hela processen.

Vi strävar efter att expandera vår globala närvaro och att erbjuda våra tjänster och expertis till kunder över hela världen. Genom att kombinera vår omfattande kunskap, nätverk och lyhördhet för marknadstrender, kommer vi att fortsätta erbjuda en exklusiv portfölj som motsvarar våra kunders högsta förväntningar.

Vår vision är att bidra till att skapa drömlivsmiljöer för våra kunder, där de kan uppleva lyx, komfort och skönhet i varje detalj. Vi strävar efter att vara ledande inom branschen och att vara kända för vår passion, vår integritet och vår förmåga att förverkliga våra kunders drömmar.

På Shaza Luxury Real Estate är vår vision att skapa en värld där lyxiga fastigheter blir till verkliga drömmar.

Shaza Forbes Global Properties Best real estate agency Stockholm Sweden Scandinavia Europe

Vill du ta del av våra exklusiva erbjudanden och enastående objekt?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Språk

Tack!

KONTAKTA OSS

Varmt välkommen att kontakta oss om du går i sälj-/köptankar, vill ha ett förutsättningslöst möte eller om du helt enkelt bara har någon fråga och behöver rådgivning.

RING ELLER MAILA:

Email: info@shazarealestate.com

Tel: +46 (0)20 - 660 612

ADRESS

Shaza Luxury Real Estate Group AB

Strandvägen 7A

114 56 Stockholm

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

FYLL I FORMULÄRET NEDAN SÅ ÅTERKOMMER VI INOM KORT:

Tack! Vi återkommer inom kort.

bottom of page