top of page

Sovrum

3

Badrum

2

Boarea

177 m²

Utgångspris

SEK 14.500.000:-

Adress

Norra Tynningövägen 5, Tynningö

VAXHOLM - Sverige

Norra Tynningövägen 5, Tynningö

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Skärgårdsidyll med stor sjötomt och egen brygga

Ansvarig mäklare

ANNA DAHLGREN

+46(0)760- 226 023

Tillfälle på Norra Tynningö med utsikt mot Vaxholms hamn.

Sjötomt, egen brygga, även för den större båten, modern pool, utsikt över vatten åt två håll och över en hektar mark.

Fin skärgårdsvilla högt belägen på kuperad tomt med tallar, stenhällar i dagen och egen brygga där även större båtar kan lägga till. Något för dig som söker ett ostört läge och en fastighet med utvecklingspotential.

I anslutning till huset finns en inbjudande uteplats med pool i söderläge, utekök och ett generöst trädäck. Den egna bryggan med utsikt över Vaxholm utgör en självklar plats för lata dagar i solen, grillkvällar mm.

Huset uppfördes på 1980-talet och är ombyggt och tillbyggt av nuvarande ägare i två etapper - den första 2007 då huset fick en tillbyggnad och en övervåning och den andra 2016 då undervåningen delvis byggdes om. Huset upplevs som rymligt och funktionellt med härlig utsikt över skog och sjö från de flesta av rummen. Dessutom finns det inte mindre än tre härliga braskaminer i huset - en i arbetsrummet på nedre plan, en i vardagsrummet och en i sovrummet på övre plan. Det är även förberett för att installera en braskamin i badrummet på övre plan.

Den stora tomten gör att det finns stora möjligheter att vidareutveckla och anpassa fastigheten efter köparens behov.Välkommen att boka tid för visning.


Registrerad fastighetsmäklare, Anna Dahlgren


anna@shazarealestate.com / +46 760 - 226 023


Object:


OBJ27386_1952153636
Beq profilbild.jpg

ANNA DAHLGREN

Ansvarig mäklare

+46(0)760- 226 023

Anna är en noggrann och högt uppskattad reg. fastighetsmäklare med exceptionella kommunikations- och förhandlingsfärdigheter och hon sätter alltid sina kunders behov först.

Anna arbetar outtröttligt för att säkerställa att hennes kunder är väl informerade under hela köp- eller försäljningsprocessen och finns alltid tillgänglig för att besvara frågor eller ta itu med eventuella bekymmer.

Välkommen till att kontakta Anna vid frågor eller funderingar.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page