top of page

Sovrum

3

Badrum

2

Boarea

178 m²

Utgångspris

€ 2,300,000

Adress

Søndre Tollbodgate 15A, Tromsø, Norway

TROMSØ - Norge

Søndre Tollbodgate 15A, Tromsø, Norway

Enastående bostad med unik havsutsikt

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Ansvarig mäklare

BEQO HOTI

+46(0)761- 660 612

Exklusivt boende med förstklassig design och fantastisk utsikt.


Tromsø - NorgeLyxig villa Tromsö Tromsø Norge Norje till salu köpa hus lyxigt bästa mäklarbyrå internationell


Upplev lyxens epitomé i denna noggrant utformade lägenhet som präglas av enastående design och de finaste materialen av högsta kvalitet. Med en hängivenhet till både stadsmiljön och den marina omgivningen erbjuder detta boende dynamiska lösningar och oslagbara vyer åt söder och väster, inklusive Tromsøs stadshamn, Ishavskatedralen samt de majestätiska bergen och fjordarna.


"Hitta lugn och njut av enastående vyer i denna fridfulla oas som är en flykt från vardagens hektiska tempo."


Bekvämligheter: Denna lägenhet sträcker sig över 178 kvadratmeter och har två dubbelrum, inklusive ett gästrum med tillgång till balkong, samt ett huvudsovrum med lyxig badkar, ett rymligt walk-in closet och ett anslutande badrum. Det generösa vardagsrummet är omsorgsfullt indelat i olika zoner, inklusive ett kontorsutrymme, två sittgrupper, en bar, ett matområde och ett välinrett kök. I slutet av korridoren finns ett praktiskt gästbadrum. Boendet erbjuder även två balkonger: en med en fascinerande utsikt över staden och en annan som blickar ut över det fridfulla havslandskapet och de bergiga områdena.


Plats: Denna lägenhet är belägen i den mycket eftertraktade "gamla stan" i Tromsø och har en oslagbar havsutsikt, omgiven av charmiga gator, pittoreska trähus och betydande sevärdheter som polarhistoriska museet och Skansen-parken, där Tromsøs äldsta hus och resterna av en medeltida befästning finns. I närheten hittar du ett brett utbud av exceptionella bekvämligheter, inklusive välrenommerade restauranger, bagerier, kaféer, en vinbar och det ansedda kulinariska resmålet SMAK.

Om staden: Tromsø, som ligger 350 km norr om polcirkeln, är Nordnorges största stad. Den kallas även för "midnattssolens land", "Nordens Paris", "porten till Arktis" och "norrskenets huvudstad". Denna levande stad erbjuder överraskningar och ett livligt nattliv samtidigt som den ger tillgång till fantastiska naturliga underverk. Tromsøön omges av pittoreska öar, majestätiska fjordar och hisnande berg, vilket ger oöverträffade upplevelser utomhus året runt. I Tromsø visar sig naturens skönhet i varje årstid. Under sommaren målar midnattssolen himlen och landskapet i en förtrollande palett av rött och gult, vilket ger en uppfriskande känsla. På vintern, när polarnatten infaller, fylls himlen av det förtrollande dansande norrskenet, som lyser upp omgivningen i en spektakulär syn som kommer att förtrolla dig. Njut av lockelsen hos detta extraordinära boende och fördjupa dig i Tromsøs underverk - en stad där tidlös naturskönhet möter pulserande stadsliv.


Kontakta oss för mer info, Beqo Hoti / +46 761- 660 612 / info@shazarealestate.com

Beq profilbild.jpg

BEQO HOTI

Ansvarig mäklare

+46(0)761- 660 612

Beqo har med sin framgångsrika internationella mäklarbakgrund åtagit sig stora priser (bl.a Masters Circle 2019) och givit sig hän till att med sitt driv och engagemang skapa en ny och modern mäklarkultur. Beqo har ett gediget nätverk och stor förståelse för vikten av upprätthållandet i kvalitét gentemot våra kunders högt ställda krav. Forbes erbjudande om att få exklusivitet i hela Norden för Forbes Global Properties är ett fint statement. Välkommen till att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar så hjälper jag dig genom hela processen.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page