top of page

Sovrum

5

Badrum

7

Boarea

415 m²

Utgångspris

€ 4,850,000

Adress

Epar.Od. Ormou Athiniou, Órmos Athiniós 847 00, Greece

SANTORINI - Grekland

Epar.Od. Ormou Athiniou, Órmos Athiniós 847 00, Greece

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Enastående villa på bästa läge

Ansvarig mäklare

BEQO HOTI

+46(0)761- 660 612

Enastående villa på Santorini!Denna fantastiska villa på Santorini består delvis av en huvudbyggnad "Santorini Heights" (315 m2) på 3 sovrum, varav 2 har egna uppvärmda pooler med massagestrålar, 5 badrum, kök-matsal, källare, vardagsrum, tvättstuga, personalrum, uppvärmd året-runt-pool (10 x 3,5), BBQ-område, trädgårdar, vingård, gott om parkeringsplats med mera. Den andra delen "Summit Villa" (100 m2) är en helt självständig och exklusiv bostad med stora skjutbara fönsterdörrar på 17 meter som ger en spektakulär och fängslande panoramautsikt. Den inkluderar ett stort vardagsrum-kök-matsal, två badrum, 2 toaletter, ett stort sovrum, egen uppvärmd året-runt-pool, externa verandor, ett eget städrum och parkeringsplats. Fastigheten är belägen på vägen som leder till klostret Prophet Elias, ett naturligt framstående observatorium, 6,8 km från hamnen, 7,5 km från Santorinis internationella flygplats, 5 km från den förhistoriska staden Akrotiri och 6,5 km från stranden Perivolos-Perissa som är den perfekta platsen att bada på Santorini.

Santorini är också världsberömt för sina utsökta vingårdar och är utan tvekan Greklands främsta destination. På väldigt nära avstånd från Santorini Heights (ca 5 km) finns 16 vingårdar som är öppna för att välkomna gäster och erbjuda vinprovning och rundturer på sina anläggningar.


Välkommen till att kontakta oss för mer information; +46 (0) 20 - 660 612 / info@shazarealestate.com
Beq profilbild.jpg

BEQO HOTI

Ansvarig mäklare

+46(0)761- 660 612

Beqo har med sin framgångsrika internationella mäklarbakgrund åtagit sig stora priser (bl.a Masters Circle 2019) och givit sig hän till att med sitt driv och engagemang skapa en ny och modern mäklarkultur. Beqo har ett gediget nätverk och stor förståelse för vikten av upprätthållandet i kvalitét gentemot våra kunders högt ställda krav. Forbes erbjudande om att få exklusivitet i hela Norden för Forbes Global Properties är ett fint statement. Välkommen till att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar så hjälper jag dig genom hela processen.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page