top of page

Sovrum

0

Badrum

0

Boarea

915 m²

Utgångspris

$ 19.500.000

Adress

Willamette River, Oregon, USA

OREGON - USA

Willamette River, Oregon, USA

En elithästuppfödnings- och träningsanläggning som ligger på 215 vackra tunnland längs Willamette River i Wilsonville, Oregon

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Ansvarig mäklare

BEQO HOTI

+46(0)761- 660 612

Wild Turkey Farm är en elithästuppfödnings- och träningsanläggning som ligger på 215 vackra hektar längs Willamette River i Wilsonville, Oregon. Drivs av kärlek till hästar och passion för kvalitet och prestanda, designade Wild Turkey Farms ägare denna ridfastighet vid floden för att vara en egendom i världsklass för hästuppfödning.

Efter att ha passerat genom Wild Turkey Farms privata portar, slingrar sig en slingrande bilresa genom inhägnade hagar, förbi arkitektoniskt vackra lador till det storslagna residenset på en kulle där utsikten över fastigheten finns i överflöd. Varje detalj i detta all-inclusive-komplex var noggrant planerad, designad och byggd under tio år, och inga kostnader sparades för att skapa denna exceptionella egendom som är idealisk för att leva den ultimata ridsportsstilen.

Varje struktur, oavsett om det är för hästar eller människor, har byggts med lyx och funktionalitet i åtanke – från den vackra Montana-stenen på fasaden av varje byggnad och den skimrande infinitypoolen vid huvudresidenset till den toppmoderna utrustningen i avelslabbet och de 106 säkerhetskamerorna som finns i hela fastigheten. Wild Turkey Farm är en av landets största och mest respekterade avels- och träningsanläggningar, men det är mer än så. Det är en otrolig plats att kalla hem!


Faciliteter När ägaren designade Wild Turkey Farm, utnyttjade ägaren den stora arealen och skapade exceptionella utrymmen för alla hästbehov. Med tävlingsträning i åtanke har komplexet en 175' x 300' utomhusarena samt en 150' x 225' inomhusarena med plats för åtta steglinjer. Runt inomhusområdet finns träningsladan och hingstladan 24 stycken 60' x 60' växlar som växlar med gräs och alla väder. Inomhusarenan har flera visningsområden och omfattande trailerparkering. Wild Turkey Farms hästar behandlas som 5-stjärniga hotellgäster i gårdens fem lador. Nittiosju stora bås, var och en med en privat körning, rymmer hingstar, ston, föl och pensionerade hästar. Ladugårdarna inkluderar förstklassiga HDPE-trästallsfronter, Nelson-matare och automatiska vattnare, tvättställ, groomingstall, veterinärrum, tyg- och foderrum, tvättmöjligheter, kontor och mer.

Fastighetens 33+ betesmarker erbjuder gott om utrymme året runt för hästarna. Fyra- och femrälsstängsel, vattentappar och Nelson-vattnare håller hästarna säkra och friska. Ytterligare bekvämligheter för hästar inkluderar en täckt Eurosizer, rund penna, ettårig lada och hageskjul. Vattenrättigheter från Willamette River håller betesmarkerna och omgivande mark bevattnade och en liten damm som ligger nära gårdens 15 trädbevuxna hektar är inte bara en pittoresk plats att njuta av en eftermiddag utan används för avrinning på vintern. Med sin toppmoderna utrustning och noggrant planerade layout erbjuder Wild Turkey Farm all den lätthet och funktionalitet som förväntas av en hästtränings- och avelsanläggning i världsklass.

Huvudbyggnad Förutom de exceptionella ridfaciliteterna har gården en distinkt, två våningar ägares bostad på 9 855 kvm som har utsikt över sommarhagarna, den omgivande skogbevuxna arealen och fastigheter utanför. Med sin rustika men ändå raffinerade stil designades detta hem för att vara lika beboeligt som det är vackert.

Hemmets utomhusbekvämligheter, inklusive en skimrande infinitypool, uteplatser omgivna av vackra landskap och ett utomhuskök och vardagsrum är perfekta för att njuta av Oregons vackra somrar och milda väder året runt.


Inuti är det stora rummet med öppen planlösning och gourmetköket och den stora formella matsalen perfekta för underhållning. Privata utrymmen inkluderar en håla, bibliotek, mediarum på övervåningen och fyra gästsviter. Den lyxiga mastersviten är mycket mer än bara en plats att sova. Med sitt stora sovrum, lyxiga badrum, rymliga klädkammare, ett träningsrum, tvättstuga, förråd och tillgång till hemmets inhägnade sidogård är detta en sann ägares tillflyktsort.

Tvärs över uppfarten från husets bifogade tvåbilsgarage finns ett fristående tvåbilsgarage med ett privat kontor/studio och badrum. Alla överväganden togs för att skapa ett hem som erbjuder boende och gäster exceptionellt utrymme för att leva, arbeta och underhålla.

Riverfront PropertyEn privat, gated entré öppnar till gårdens södra sida där utfällda betesmarker, pensionärsladan, pumphuset och förvaltarens hem finns. Det är också här du kommer till fastighetens Willamette River-fasad. En trädbevuxen stig slingrar sig nedför sluttningen till en perfekt picknickplats på toppen av landgången som leder till en flytbrygga. Kajen har en båtslip, förtöjningsband och en uteplats. Timmar kommer att spenderas här med att njuta av flodens fridfulla landskap och alla vattensporter den erbjuder.


Denna särpräglade egendom erbjuder inte bara en exceptionell ridsport- och strandlivsstil,

men det ligger i Oregons berömda vinregion, Willamette Valley AVA, och är det

nära Pacific Northwests bästa shopping, restauranger och underhållning. Godset är

ligger också cirka 7 miles från Aurora State Airport, som har en 5 004 ft.

landningsbana (enligt regeringens webbplats) och är bekvämt för privata flygresor, och

cirka 35 miles till Portlands internationella flygplats. Wild Turkey Farm har

allt en professionell hästägare, uppfödare eller tränare kan begära - plus en

lite extra för gott skull!Exklusiv artikel från The Wall Street Journal (klicka på länken nedan):


Barb Ellison, Ex-Wife of Oracle’s Larry Ellison,Lists Oregon Horse Farm for $19.5 Million

Beq profilbild.jpg

BEQO HOTI

Ansvarig mäklare

+46(0)761- 660 612

Beqo har med sin framgångsrika internationella mäklarbakgrund åtagit sig stora priser (bl.a Masters Circle 2019) och givit sig hän till att med sitt driv och engagemang skapa en ny och modern mäklarkultur. Beqo har ett gediget nätverk och stor förståelse för vikten av upprätthållandet i kvalitét gentemot våra kunders högt ställda krav. Forbes erbjudande om att få exklusivitet i hela Norden för Forbes Global Properties är ett fint statement. Välkommen till att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar så hjälper jag dig genom hela processen.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page