top of page

Sovrum

5

Badrum

7

Boarea

621 m²

Utgångspris

€ 15,900,000

Adress

07157 Port d'Andratx, Spain

MALLORCA - Port d'Andratx

07157 Port d'Andratx, Spain

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Exceptionell designervilla med havsutsikt

Ansvarig mäklare

BEQO HOTI

+46(0)761- 660 612

Denna exceptionella designervilla är belägen på ett upphöjt läge i det exklusiva bostadsområdet Cala Llamp i Port Andratx, perfekt för att njuta av denna spektakulära utsikten över Medelhavet.Lyxig villa Mallorca Port De Andratx Puerto d'Andratx till salu köpa Spanien semesterbostad hus lyxigt bästa mäklarbyrå internationell


Med sydvästligt läge får villan sol hela dagen och vackra solnedgångar. Även en bit av grannön Ibiza kan ses på horisonten. Den stora villan med gästområde har en harmonisk blandning av modern arkitektur och de finaste naturliga materialen. Planlösningen utnyttjas optimalt med den naturliga sluttningen på fastigheten och skapar perfekta bostadsutrymmen på fem våningar. Ett imponerande entréplan med hiss som ger tillgång till alla våningar och ett garage för tre bilar finns på bottenvåningen. På första våningen finns ett gästområde som även kan användas som underhållningsrum, ett tekniskt rum och ett förråd. På andra våningen finns ett gym med stora panoramafönster som öppnar sig mot utomhusområdet och poolen. Det finns även två badrum, en bastu och ett förråd på denna våningen. Ett rymligt öppet vardagsrum med matsal och ett lyxigt utrustat kök finns på tredje våningen. Stora panoramafönster öppnar både mot havet och mot den bakre uteplatsen. Både huvudsovrummet med eget badrum och tre ytterligare sovrum med badrum en suite på fjärde våningen erbjuder fantastisk havsutsikt, och det finns en terrass som sträcker sig över hela bredden av sovrummen. Det vackra utomhusområdet har rymliga terrasser med avkopplingsområden, matplatser och en inbjudande pool. En underbar takterrass med utomhuslounge, utomhuskök, matplats och en jacuzzi kompletterar denna unika bostad.


FJÄRDE VÅNINGEN 4 sovrum, 4 badrum en suite, klädkammare

TREDJE VÅNINGEN Vardagsrum-matsal, kök, gästtoalett

ANDRA VÅNINGEN Gym, bastu, 2 badrum, förråd

FÖRSTA VÅNINGEN Gästområde eller underhållningsrum, badrum, tekniskt rum, förråd

BOTTENVÅNING Entréområde, garage

UTOMHUS Infinity-pool, terrasser, takterrass, utomhuskök, jacuzzi, trädgård, parkeringsplats

Beq profilbild.jpg

BEQO HOTI

Ansvarig mäklare

+46(0)761- 660 612

Beqo har med sin framgångsrika internationella mäklarbakgrund åtagit sig stora priser (bl.a Masters Circle 2019) och givit sig hän till att med sitt driv och engagemang skapa en ny och modern mäklarkultur. Beqo har ett gediget nätverk och stor förståelse för vikten av upprätthållandet i kvalitét gentemot våra kunders högt ställda krav. Forbes erbjudande om att få exklusivitet i hela Norden för Forbes Global Properties är ett fint statement. Välkommen till att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar så hjälper jag dig genom hela processen.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page