top of page

Sovrum

9

Badrum

10

Boarea

1050 m²

Utgångspris

€ 15,000,000

Adress

Camp de Mar, Spain

MALLORCA - Camp de Mar

Camp de Mar, Spain

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Enastående modern villa med förstklassig havsutsikt

Ansvarig mäklare

BEQO HOTI

+46(0)761- 660 612

Denna imponerande villa i Camp de Mar (Mallorca) ligger direkt vid vattnet och har direkt tillgång till havet. Fastigheten har enbart byggts med material av högsta kvalitet och består av en huvudbyggnad med fyra sovrum samt en gäst- och tillbyggnad med ytterligare fem sovrum.Huvudsovrummet upptar hela första våningen i huvudbyggnaden och har två badrum en suite, medan de övriga sovrummen har ett badrum en suite vardera. Huvudbyggnaden i denna unika villa i Camp de Mar består också av en rymlig öppen planlösning med vardagsrum, kök och öppen spis samt en stor fönsterfront mot havet, samt ett wellness-område i källaren med inomhuspool och bastu. Gästhuset består av ett vardagsrum, ett litet kök, tre sovrum samt en separat personalbostad med två sovrum.

HUVUDBYGGNAD

Källare: Inomhuspool, bastu

Bottenvåning: Öppen planlösning med vardagsrum, kök, öppen spis

Första våningen: Huvudsovrum med två badrum en suite, 3 sovrum med badrum en suite


GÄSTHUS

Vardagsrum, litet kök, 3 sovrum, separat personalbostad med två sovrum


EXTERIÖR

pool, terrass, balkong


INTERIÖR inomhuspool (10x5 m) bastu utomhuspool Schüco-fönster med säkerhetsglas larmssystem med infraröda sensorer och kameror hushållssystem luftkonditionering varm/kall uppvärmning med gas badrum i Corian kök från Bulthaup med Gaggenau-apparater hiss garage för 5 bilar golv i Piedra Luna och ek direkt tillgång till havet


LÄGE

Området Camp de Mar domineras av den imponerande Hotel Dorint och den prisbelönta golfbanan "Golf de Andratx". Kändisar och golfare samlas på restaurangen "Campino". Den 18-håls mästerskapsbanan är en av de svåraste banorna på ön och utgör en riktig utmaning. Ett stort utbud av intressanta fastigheter finns runt golfbanan.


Camp de Mar är en av favoritplatserna för familjer med barn, tack vare en vacker sandstrand, många vikar och kristallklart vatten. Camp de Mar, med sina attraktiva herrgårdar, eleganta villor, parhus och medelhavsinspirerade lägenheter, erbjuder fastigheter för nästan alla smaker.

Restaurangen belägen på den lilla ön S'Illeta, som bara nås via en träbro, små barer, restauranger och ett gångområde med små boutiquer och exklusiva butiker gör området mycket attraktivt.


Varmt välkommen till att kontakta oss för mer information;

info@shazarealestate.com / +46 (0) 20 - 660 612

Beq profilbild.jpg

BEQO HOTI

Ansvarig mäklare

+46(0)761- 660 612

Beqo har med sin framgångsrika internationella mäklarbakgrund åtagit sig stora priser (bl.a Masters Circle 2019) och givit sig hän till att med sitt driv och engagemang skapa en ny och modern mäklarkultur. Beqo har ett gediget nätverk och stor förståelse för vikten av upprätthållandet i kvalitét gentemot våra kunders högt ställda krav. Forbes erbjudande om att få exklusivitet i hela Norden för Forbes Global Properties är ett fint statement. Välkommen till att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar så hjälper jag dig genom hela processen.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page