top of page

Sovrum

8

Badrum

7

Boarea

907 m²

Utgångspris

Price on request

Adress

Elounda, Greece

KRETA - Grekland, Waterfront Villas

Elounda, Greece

Waterfront Villas, Elounda Hills - Nyproduktion

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Ansvarig mäklare

ANN JOHANSSON

+46(0)76-526 20 19

Dessa sju magnifika 5-, 7- och 8-rumsvillor ligger i ett utmärkt havsnära läge på stora tomter (upp till 3 200 m2) och erbjuder exceptionella privata utrymmen som erbjuder spektakulär oavbruten utsikt över Mirabellobukten.


Varje Waterfront Villa sätter en ny standard för lyxigt boende på ön och är individuellt designade av Makridis Associates för att skapa sin egen unika karaktär, ytterligare förstärkt av den vackra skräddarsydda interiören som skapats exklusivt för Elounda Hills.


Med expansiva interiörer som sträcker sig från 555-907 m2, drar vart och ett av dessa extraordinära hem nytta av stora terrasser, infinitypool, vackert anlagda trädgårdar och privat parkering. Separat personalboende tillhandahålls också.


Beq profilbild.jpg

ANN JOHANSSON

Ansvarig mäklare

+46(0)76-526 20 19

Ann är erfaren och resultatinriktad. Med en gedigen bakgrund inom fastighetsförmedling internationellt och en passion för branschen, har Ann etablerat sig som en ledande expert inom internationell fastighetsförmedling.

Med sina exceptionella kommunikations- och förhandlingsfärdigheter är hon en utmärkt rådgivare och en stark förhandlare.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page