top of page

Sovrum

3

Badrum

2

Boarea

318 m²

Utgångspris

SEK 22 443 000:-

Adress

Elounda, Greece

KRETA - Grekland, Terrace Villas

Elounda, Greece

Terrace Villas, Elounda Hills - Nyproduktion

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Ansvarig mäklare

ANN JOHANSSON

+46(0)76-526 20 19

Designade av prisbelönta arkitekter kombinerar våra mycket hållbara, moderna bostäder en autentisk kretensisk stil med toppmodern design.

Varje bostad har en stor privat terrass med utsikt över Medelhavet, medan många också har anlagda trädgårdar och pooler, samt dedikerad parkering, inklusive laddningsstationer för elfordon.

Fönster i full höjd optimerar de spektakulära Egeiska panoramautsikterna och det ständigt föränderliga landskapet. De finaste materialen och inredningen pryder lägenheterna, allt uppsatt med konstnärlighet och hantverk. Texturerad sten och rika träslag finns överallt, medan högt i tak och stora fönster badar den vidsträckta, välutrustade interiören i naturligt ljus.


Terrace Villas

En begränsad samling av femton duplexvillor med 2 och 3 sovrum, dessa rymliga moderna hem är designade för maximal komfort och avskildhet för invånarna.

De vackert inredda och oklanderligt färdiga interiörerna förvaltas av 1 Hotels & Homes och ger generöst boende på mellan 260 och 318 m2, med ljusa och lyxiga rum förstärkta av fönster från golv till tak som maximerar ljuset och oavbruten utsikt över Mirabellobukten.

Var och en av dessa märkesbostäder drar nytta av privat parkering, en anlagd trädgård på en 5000 m2 stor tomt, stor terrass, rymlig terrass och pool.

Interiörer


Det ljusa, öppna boendet inkluderar rymliga mottagnings- och matplatser, moderna kök, stora sovrum med eget badrum och gästgarderober. De viktigaste rummen har direkt tillgång till terrasser och spektakulär utsikt.

Alla våra privata hem är färdigbyggda enligt högsta kvalitetsstandard och är fullt utrustade med förstklassiga apparater, supersnabb Wi-Fi och toppmodern AV-infrastruktur. Ett fantastiskt urval av möbler och tillbehör, handplockade av våra inredningsarkitekter, finns att köpa (OBS obligatoriskt för enheter som deltar i uthyrningsprogrammet).


Priser från 22 443 000 :- SEK

Beq profilbild.jpg

ANN JOHANSSON

Ansvarig mäklare

+46(0)76-526 20 19

Ann är erfaren och resultatinriktad. Med en gedigen bakgrund inom fastighetsförmedling internationellt och en passion för branschen, har Ann etablerat sig som en ledande expert inom internationell fastighetsförmedling.

Med sina exceptionella kommunikations- och förhandlingsfärdigheter är hon en utmärkt rådgivare och en stark förhandlare.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page