top of page

Sovrum

3

Badrum

4

Boarea

366 m²

Utgångspris

€ 3,500,000

Adress

Vamos Chania 730 08, Greece

KRETA - Grekland

Vamos Chania 730 08, Greece

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Exklusiv villa med unik panoramautsikt

Ansvarig mäklare

BEQO HOTI

+46(0)761- 660 612

Plats: Kreta (västra sidan) │Apokoronas-regionen│Almyrida


Beskrivning: Almyrida är beläget i distriktet Apokoronas öster om Chania. Apokoronas är en region som sträcker sig till nordöstra delen av prefekturen Chania, vid foten av Lefka Ori (De Vita Bergen) mot Kretas norra kust. Det kännetecknas av gröna kullar och bördiga områden, tack vare det rikliga vattnet som kommer från bergen och skapar Kretas enda naturliga sjö samt floder som rinner genom regionen innan de når havet.

Den stora, långgrunda sandviken som utgör badorten Almyrida var en gång en fiskeby men är nu en livlig badort med en strand som har blivit tilldelad en "blå flagga". Tavernor och barer radas längs strandpromenaden. Det finns ett par minisupermarket, ett bageri, konditori, en vinbutik och tidningskiosk. Här finns också en vindsurfskola, ett dykcenter och båtturer finns tillgängliga. Det är den perfekta platsen att kombinera en strandsemester med att utforska landsbygden bakom byn till fots.


Fastighetsbeskrivning: Lyxvillan "Thea": som är en utsökt 3-sovrums villa med pool och panoramautsikt över havet och bergen på Kreta. Denna 366 kvm villa är byggd på en tomt om 4000 kvm och är belägen i den traditionella byn Almyrida. Huset är konstruerat i tre nivåer och erbjuder fullständig integritet.


I källarvåningen finns ett rum för gym, vinkällare, förråd och stor parkeringsplats. Bottenvåningen består av ett öppet vardagsrum med kök och matplats med tillgång till verandan, ett sovrum med badrum, förråd och toalett bakom köket. De stora fönstren i vardagsrummet öppnar upp mot verandan med panoramautsikt över havet och bergen, vilket gör hemmet mer rymligt och ljust.

Den breda trappan leder till första våningen som inkluderar två mysiga sovrum med ett badrum i varje. Master-sovrummet har även en garderob. Det finns en balkong i varje sovrum med en fantastisk utsikt mot havet och landsbygden.


Den pittoreska tomten är inhägnad med stenmurar. Här finns en året-runt-pool på 110 kvm, samt en stor grillplats med trädgård för utomhusunderhållning. Utrymme och komfort i kombination med en unik design ger en verklig harmoni i ditt liv. Grönskande landskap, majestätiska berg, turkost hav, hälsosamt klimat och välutvecklad infrastruktur skapar perfekta förhållanden för boende och rekreation året runt.

DETALJER

Total tomtstorlek: 4000 m²

Total bostadsyta: 366 m²

Antal våningar: 3

Källare: 144,84 m²

Bottenvåning: 144,37 m²

Första våningen: 78,80 m²

Antal sovrum: 3

Antal badrum: 4

Pool: 110 m²

Uppvärmning/Luftkonditionering: Autonomt Fun Coil System

Utsikt: Hav och berg

Garage: 57 m²

Förråd: 9,84 m²

Bastustorlek: 22,96 m²

Fitnessrum: 25,83 m²

Gästsovrum: 24,30 m²

Vardagsrum: 33 m²

Matplats: 29 m²

Kök: 19 m²

Huvudsovrum: 22,60 m²

Sovrum 2: 18,71 m²


AVSTÅND

Närmaste strand: 400 m (5 min)

Chania stad: 27 km (35 min)

Chania flygplats: 33 km (40 min)

Heraklions flygplats: 126 km (1 tim 43 min)

Soudas hamn: 16 km (23 min)

Karta:

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1DoDVgyGBhVg0ga7VY0GiI4WxIS4&usp=sharing

Beq profilbild.jpg

BEQO HOTI

Ansvarig mäklare

+46(0)761- 660 612

Beqo har med sin framgångsrika internationella mäklarbakgrund åtagit sig stora priser (bl.a Masters Circle 2019) och givit sig hän till att med sitt driv och engagemang skapa en ny och modern mäklarkultur. Beqo har ett gediget nätverk och stor förståelse för vikten av upprätthållandet i kvalitét gentemot våra kunders högt ställda krav. Forbes erbjudande om att få exklusivitet i hela Norden för Forbes Global Properties är ett fint statement. Välkommen till att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar så hjälper jag dig genom hela processen.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page