top of page

Sovrum

7

Badrum

2

Boarea

270 m²

Utgångspris

€ 2,100,000

Adress

Wilhelminastraat 87, Amsterdam, Netherlands

AMSTERDAM - Wilhelminastraat 87

Wilhelminastraat 87, Amsterdam, Netherlands

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Härligt familjehem nära Vondelpark! En hel fastighet (3 lägenheter) på privat mark och perfekt investeringsmöjlighet!

Ansvarig mäklare

BEQO HOTI

+46(0)761- 660 612

Wilhelminastraat är en vacker trädkantad gata i Cremerbuurt. Inte för inte en av de mest populära stadsdelarna i Amsterdam med de godaste

restauranger, de hippaste designbutikerna och de trendigaste kaféerna. Typiskt för detta populära område är de vackra ståtliga byggnaderna du kan hitta nära Vondelpark.

Mindre än 2 kilometer bort ligger Rijksmuseum, Leidseplein och P.C. Hooftstraat. Spårvagn 1 och 17 stannar precis runt hörnet, vilket gör Noord/Zuidlijn (Vijzelstraat) lättillgänglig. Inom 2 minuters gångavstånd från denna vackra byggnad hittar du en mängd olika butiker för dagliga livsmedel (Overtoom och Jan Pieter Heijestraat), olika mat- och dryckesställen och den trendiga Foodhallen, också inom gångavstånd.

Wilhelminastraat 87 har 5 våningar och en stentrappad fasad med höga fönster. Parkering (betalt/tillståndssystem) kan vara på gatan.

Layout:

Dubbelt bottenvåningshus med trädgård

Den inre trappan ger tillgång till andra våningen. Det finns även tillgång från centralhallen till denna våning.

Första våningen:

Iögonfallande stor glasfront, central hall med trappa till de övre våningarna. Här hittar du även entrén till det dubbla bottenvåningshuset. Omedelbart

lägg märke till det fina höga i tak vilket ger en härlig rymlig känsla. Ett klassiskt fiskbensgolv i trä gör det klassiskt vackert. Framtill står matbordet och bildar en öppen enhet med det fina och rymliga vardagsrummet på baksidan

med öppen spis. Från vardagsrummet kliver du genom de dubbla trädgårdsdörrarna i trädgården, belägen i sydost, vackert grönt, lugnt med en trevlig terrass. Också intill vardagsrummet finns det öppna köket utrustat med alla apparater, med utsikt över trädgården.

Andra våningen:

Ljus avsats, modern toalett, 2 fina sovrum båda med prydnadstak, främre sovrummet har som blickfång en klassisk öppen spis, modernt badrum med dubbelsäng

handfat, duschkabin och öppet garderobsutrymme. Tredje rummet med tvättmaskin/torktumlare, nås från sovrummet, balkong med utsikt över den omgivande innergården.

Lägenhet -2:

Lägenhet med 2 sovrum nås från den centrala hallen. Ljust vardagsrum med autentiskt vedspis, kompakt köksdel med inbyggda vitvaror, wc,badkar/dusch och handfat, sovrum och balkong med utsikt över innergården.


Dubbel övervåning med takterrass och balkong:

På 3:e och 4:e våningen i denna vackra fastighet finns ett dubbelt överhus som kommer att göra dig glad omedelbart!


3:e våningen:

När man går in i det rymliga köket fångar direkt blickarna. En rymlig köksö utrustad med alla apparater och bar för snabb frukost

eller utökade drinkar! Förutom matbordsarrangemanget hittar du en klassisk öppen spis, som tidigare användes som härd. Framsidan, återigen med klassisk öppen spis, erbjuder gott om sittplatser. På baksidan ett sovrum och balkong med utsikt över

innergårdsträdgårdar.


Åtkomst till ovanvåning via den inre trappan, denna våning är trevligt rymlig med 2 goda sovrum, åtskilda av 2 glasväggar. Gott om garderobsutrymme i båda sovrummen.

På trappavsatsen hittar du en modern toalett, tvättmaskin/torktumlare och separat badrum (dusch, dubbelt handfat).


Och så på baksidan: den där takterrassen! Så härligt att koppla av från tidig morgon till sen kväll, mitt i stan!

Wilhelminastraat 87 är en rik fastighet. Idealisk för flergenerationsboende och/eller erbjuder som en smart långsiktig investering.


Värt att nämna:

- Vacker fastighet i trädkantad gata

- PRIVAT MARK

- Hela fastigheten (270 m2 boyta. 920 m3 totalt)

- 3 lägenheter (dubbel på nedervåningen, första våningen, dubbel på övervåningen)

- Trädgård, 3 balkonger, takterrass mot syd/sydost

- Väl underhållen

- Cremerbuurt är ett mycket populärt område i Amsterdam - Nära Rijksmuseum, Vondelpark och Foodhallen

- Kollektivtrafik i omedelbar närhet

- Solid investering


För mer information, ladda ner PDF nedan:


Prospect Amsterdam Wilhelminastraat 87
.pdf
Download PDF • 28.86MB


Beq profilbild.jpg

BEQO HOTI

Ansvarig mäklare

+46(0)761- 660 612

Beqo har med sin framgångsrika internationella mäklarbakgrund åtagit sig stora priser (bl.a Masters Circle 2019) och givit sig hän till att med sitt driv och engagemang skapa en ny och modern mäklarkultur. Beqo har ett gediget nätverk och stor förståelse för vikten av upprätthållandet i kvalitét gentemot våra kunders högt ställda krav. Forbes erbjudande om att få exklusivitet i hela Norden för Forbes Global Properties är ett fint statement. Välkommen till att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar så hjälper jag dig genom hela processen.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page