top of page

Sovrum

3

Badrum

2

Boarea

136 m²

Utgångspris

€ 1,195,000

Adress

Prinsengracht 158-1, Amsterdam, Netherlands

AMSTERDAM - Prinsengracht 158-1

Prinsengracht 158-1, Amsterdam, Netherlands

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Centralt beläget mittemot Westertoren och Anne Frankhuset.

Ansvarig mäklare

BEQO HOTI

+46(0)760- 226 023

Fastigheten är väldigt centralt belägen, mitt i den livliga Jordaan och precis runt hörnet från Rozengracht och Westermarkt, mittemot Westertoren och Anne Franks hus.Amsterdam lyxig bostad till salu lägenhet hus köpa


I omedelbar närhet finns en mängd restauranger och andra nöjesställen och du hittar också ett varierat utbud av butiker och butiker på Rozengracht och Negen Straatjes.

Marknaden på Westerstraat och Noordermarkt är allmänt känd som äppelpajen på Winkel 43. Tillgängligheten är utmärkt med olika kollektivtrafikförbindelser som stannar vid Raadhuisstraat runt hörnet. Damtorget med Nieuwe Kerk och palatset på Damtorget samt Kalverstraat ligger inom några minuters gångavstånd.


Bostadsförening:

Fastigheten delades upp i fyra lägenhetsrätter den 21 oktober 1987. Ägarföreningen Prinsengracht 158 har bildats. Administrationen utförs av VB Real Estate Management BV och de månatliga servicekostnaderna uppgår till 232,12 €. Ligger på privat mark!


Layouten är som följer:

Här är en entré på första våningen genom en gemensam entré med andra våningen. Du kommer in i det ståtliga vardagsrummet med högt prydnadstak och öppen spis. Från vardagsrummet har du en vacker utsikt över kanalen som inte kommer att tråka ut dig för en dag. Den försänkta fönsterbrädan låter dig luta dig tillbaka i några kuddar och njuta av morgonsolen.

Det finns en genomgående matsal från vilken förbindelsen är mellan fram- och bakhuset. Det finns en uteplats mellan de två husen, vilket gör bakhuset extra ljust. Matköket ligger på andra sidan uteplatsen och är utrustat med en rostfri ö med barmöjlighet. Köket är även utrustat med olika inbyggda vitvaror samt en stor ugn med gasspis.

På andra sidan finns ett rymligt sovrum med inbyggda garderober. Franska dörrar ger tillgång från sovrummet till ovan nämnda uteplats. Badrummet nås även från sovrummet och är utrustat med duschkabin, tvättställ med möblemang och handdukselement. .Anslutningen för tvättmaskinen placeras i förrådet.


Inomhustrappan i bakhuset ger tillgång på andra våningen till ett sovrum och ett andra badrum med toalett, badkar/dusch och dubbla handfat med möbler. På tredje våningen finns ett tredje sovrum och tillgång till den första takterrassen. En fast trappa ger tillgång till takterrassen ovanför. Från denna terrass har du också en vacker utsikt över Westertorens kejsarkrona och du kan njuta av det vackra klockspelet och solen nästan hela dagen.

Allmänt:

- Boarea ca 134 m2;

- Nationellt monument;

- Egen mark;

- Nära Anne Franks hus


För mer information, ladda ner PDF nedan:


Prospect Amsterdam Prinsengracht 158-1 Eng
.pdf
Download PDF • 8.19MB


Beq profilbild.jpg

BEQO HOTI

Ansvarig mäklare

+46(0)760- 226 023

Beqo har med sin framgångsrika internationella mäklarbakgrund åtagit sig stora priser (bl.a Masters Circle 2019) och givit sig hän till att med sitt driv och engagemang skapa en ny och modern mäklarkultur. Beqo har ett gediget nätverk och stor förståelse för vikten av upprätthållandet i kvalitét gentemot våra kunders högt ställda krav. Forbes erbjudande om att få exklusivitet i hela Norden för Forbes Global Properties är ett fint statement. Välkommen till att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar så hjälper jag dig genom hela processen.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page