top of page

Sovrum

2

Badrum

2

Boarea

120 m²

Utgångspris

€ 1,250,000

Adress

Eerste Bloemdwarsstraat 16, Amsterdam, Netherlands

AMSTERDAM - Eerste Bloemdwarsstraat 16

Eerste Bloemdwarsstraat 16, Amsterdam, Netherlands

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Den pittoreska Eerste Bloemdwarsstraat är omgiven av historisk arkitektur och har en charmig atmosfär.

Ansvarig mäklare

BEQO HOTI

+46(0)760- 226 023

Området präglas av smala kullerstensgator, karaktäristiska fasader och mysiga caféer.


Amsterdam lyxig bostad till salu lägenhet hus köpa


I hjärtat av det livliga Jordaan-området hittar du detta vackra, mycket välskötta hus. Denna charmiga egendom har nyligen totalrenoverats.

Inga besparingar har gjorts vid renovering och restaurering av detta typiska jordanska hus. Modern komfort går hand i hand med originaldetaljer, charm och mysighet.

Unikt är att detta speciella hus kan bo i en helhet eller som två separata lägenheter.

Fastigheten har två separata ytterdörrar.

En för lägenheten på bottenvåningen och en för lägenheten på övervåningen.

För de som vill bo i hela fastigheten själva finns det en anslutande dörr inuti.

Självockupation med B&B är också en möjlighet här.


Layouten:

Charmen med denna fastighet utstrålar från det ögonblick du går in genom ytterdörren.

Den charmiga bänken framför dörren, med en vackert restaurerad originalfasad bakom sig. Den vänstra dörren leder till en speciell lägenhet på bottenvåningen.

När du kommer in märker du direkt höjden och det vackra takbjälkar. Här finns matplatsen som har en mysig anslutning till gatan genom de stora fönstren. Några trappsteg ner ligger ett mysigt vardagsrum med öppen planlösning. På baksidan finns det moderna köket i öppen planlösning, fullt utrustat med alla önskade apparater. På detta plan finns även ett grovkök med gott om förvaringsutrymmen, en centralvärmepanna för underhuset (slutet 2022) samt anslutningar för tvättmaskin och torktumlare. En trappa leder från bottenvåningen till mezzaninplanet där det finns ett exceptionellt charmigt sovrum med inbyggda garderober och ett eget badrum på baksidan av fastigheten. Badrummet har badkar med dusch, handfat och toalett.Amsterdam lyxig bostad till salu lägenhet hus köpa


Detta mezzanin-sovrum kommunicerar med bottenvåningen genom de ursprungliga fönsterluckor, vilket skapar en mysig enhet.

Hela bottenvåningen har golv av amerikansk ek och Farrow & Ball-målning.

På bottenvåningen finns en dörr som leder till överhuset. överhuset kan också nås via en egen ytterdörr om så önskas.


Det övre huset, på första och andra våningen, har också en hög standard.

Skräddarsydda skåp, Farrow & Ball och Carte Coloripaints och amerikanska ekgolv ger en lyxig känsla. Det rymliga vardagsrummet på framsidan av huset erbjuder vacker utsikt över den idylliska gatan och är luftkonditionerat. Det rymliga och charmiga köket i öppen planlösning på baksidan är fullt utrustat med inbyggda vitvaror. Fönstren fram och bak gör detta golv mycket ljust och bekvämt.


På andra våningen finns ett rymligt och bekvämt sovrum med luftkonditionering och massor av inbyggda garderober. Det moderna badrummet med dubbla handfat, duschkabin och toalett på baksidan gör denna våning till en sann mastersvit. Här finns också centralvärmepannan för överhuset. Det platta taket, som sträcker sig nästan över hela fastigheten, ger möjlighet till en stor takterrass efter bygglov.

Detta vackra och stämningsfulla hem är verkligen fullt utrustat och redo att flytta in.

Miljö:

Det omgivande området erbjuder en mängd olika rekreationsmöjligheter. Den närliggande Westerpark är ett populärt resmål för både boende och turister. Här kan du njuta av gröna öppna ytor, promenadstråk och evenemang som anordnas under hela året. Och den berömda Noordermarkt, dit folk kommer från när och fjärran på lördagar.

Jordaan är också känt för sina många mysiga pubar och restauranger.


För älskare av konst och kultur finns det också mycket att upptäcka i närheten av EersteBloemdwarsstraat. De närliggande museerna, Van Gogh-museet och Rijksmuseum, erbjuder en omfattande samling av kända konstverk.


Kort sagt, området kring Eerste Bloemdwarsstraat i Amsterdam är en vacker plats full av historisk charm, livliga shoppinggator och kulturella attraktioner. Det är en idealisk plats för invånare och besökare att njuta av allt det vackra som staden har att erbjuda.

Detaljer:

– Huset har totalrenoverats genom åren med känsla för detaljer och kvalitet.

– Nästan allt i underhuset har bytts ut genom åren: fönster och fönsterkarmar, alla gas- och elledningar och ett helt nytt avloppssystem har installerats.

– Golven i hela huset är av amerikansk ek från Ebony & Co.

– Underhusets glasfasa har bytts ut under ledning av arresteringsarkitekt.

- Husets exteriör har nyligen målats: fram (2017) och bak (2020), båda ytterdörrarna målades 2020.

- Hela fastigheten (120 m2)

- Eget land

- Perfekt underhållen

- Nytt tak

- Luftkonditionering

- Byggår 1905


För mer detaljer, ladda ned PDF nedan (Engelsk version):


Eerste Bloemdwarsstraat 16
.pdf
Download PDF • 5.87MB

Beq profilbild.jpg

BEQO HOTI

Ansvarig mäklare

+46(0)760- 226 023

Beqo har med sin framgångsrika internationella mäklarbakgrund åtagit sig stora priser (bl.a Masters Circle 2019) och givit sig hän till att med sitt driv och engagemang skapa en ny och modern mäklarkultur. Beqo har ett gediget nätverk och stor förståelse för vikten av upprätthållandet i kvalitét gentemot våra kunders högt ställda krav. Forbes erbjudande om att få exklusivitet i hela Norden för Forbes Global Properties är ett fint statement. Välkommen till att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar så hjälper jag dig genom hela processen.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page