top of page

Sovrum

6

Badrum

3

Boarea

190 m²

Utgångspris

SEK 16.500.000:-

Adress

Rödbergsvägen 1, Uddevalla, Sweden

UDDEVALLA - Sverige

Rödbergsvägen 1, Uddevalla, Sweden

Strandfastighet på drygt 6 000 kvm med vackert läge

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Ansvarig mäklare

ANNA DAHLGREN

+46(0)760- 226 023

Den härliga tomten sluttar brant ned mot vattnet och samtlig bebyggelse är orienterad mot söder med utsikt över fjorden. Läget är privat och insynsskyddat vad gäller omgivande grannar och ingen vidare bebyggelse kommer att ske på angränsande obebyggd mark som är klassad som naturreservat.

Den privata stranden består av både sand och klippor och det finns en rejäl betongbrygga ut på djupare vatten med en imponerande trampolin och ett hopptorn i form av det gamla fyrhuset som nuvarande ägare arrenderar av kommunen. Båtplats för större båtar finns i hamnen bredvid och kan enkelt tas över.


På fastigheten finns tre byggnader - en huvudbyggnad på ca 125 kvm, en gäststuga på 25 kvm och ett kombinerat garage, carport och gästvåning på totalt 40 kvm. Byggnaderna är av olika datum och har löpande renoverats och byggts om under årens lopp. Senaste större ombyggnation skedde 1994. Totalt finns här fem till sex sovrum, tre badrum och tre kök.

Sist men inte minst finns en härlig bastu alldeles invid stranden.

Denna fastighet kan användas som sommarbostad eller året-runt-bostad och möjligheterna att sätta sin egen prägel på detta lilla paradis är nästintill oändliga.


Välkommen att boka tid för visning.


Registrerad fastighetsmäklare, Anna Dahlgren


anna@shazarealestate.com / +46 760 - 226 023Ladda ned PDF för mer information om bostaden.


Prospekt Svenska.pdf
.pdf
Download PDF • 13.52MB


Beq profilbild.jpg

ANNA DAHLGREN

Ansvarig mäklare

+46(0)760- 226 023

Anna är en noggrann och högt uppskattad reg. fastighetsmäklare med exceptionella kommunikations- och förhandlingsfärdigheter och hon sätter alltid sina kunders behov först.

Anna arbetar outtröttligt för att säkerställa att hennes kunder är väl informerade under hela köp- eller försäljningsprocessen och finns alltid tillgänglig för att besvara frågor eller ta itu med eventuella bekymmer.

Välkommen till att kontakta Anna vid frågor eller funderingar.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page