top of page

Sovrum

3

Badrum

3

Boarea

163 m²

Utgångspris

€ 1,495,000

Adress

Herengracht 528K, Amsterdam, Netherlands

AMSTERDAM - Herengracht 528K

Herengracht 528K, Amsterdam, Netherlands

Denna välskötta takvåning ligger centralt vid populära Herengracht

Beq profilbild_edited_edited.jpg

Jag har mer information om denna enastående bostad.

Välkommen till att kontakta mig

Ansvarig mäklare

BEQO HOTI

+46(0)761- 660 612

"Den Heeren Drie"

Det är en komfortabel fastighet med hiss och takterrass. Även om du är belägen på ett lugnt läge av kanalen, finns det ett brett utbud av butiker, kaféer och restauranger inom gångavstånd.

Utrechtsestraat har blivit en mycket populär shoppinggata för många, där du inte behöver bry dig om att hitta ett mysigt kafé för att ta en kort paus mellan all shopping. Byggnaden byggdes 1690 och har en halsgavel, tidigare känd som nummer 526, med delfiner till vänster och höger som gavelstycken. Detta utsedda nationalmonument har underhållits med stor omsorg och uppmärksamhet av ägarna.

Den ståtliga entrén utstrålar också stor prakt när man går in i byggnaden. Med natursten, originalramar och den vackra glasdörren i trä kan du tänka dig tillbaka i tiden. Du kan nå lägenheten på fjärde våningen med hiss.
Layout:

Ingången till bostaden ligger på fjärde våningen. På kanalsidan hittar du det rymliga vardagsrummet som ger en riktig loftkänsla eftersom takkonstruktionen syns.

Denna höga huva ger inte bara en extra känsla av rymd, utan ger också mer dagsljus genom de olika fönstren framtill. Härifrån har du en vacker utsikt över Herengracht och staden. Vardagsrummet är rymligt och du kan enkelt skapa en trevlig sittgrupp och matplats. I anslutning till vardagsrummet finns det halvöppna köket.


På baksidan av huset når du två sovrum (tidigare 1 stort rum), vart och ett mer eller mindre lika i storlek. Båda har eget badrum. Ett badrum har en

dubbla handfat, wc, badkar och dusch. Det andra badrummet används för närvarande som tvättmaskinsrum men var tidigare ett duschrum. Från dessa sovrum ser du på de vackra inre trädgårdarna. I mitten av denna våning ligger hallen, med gästtoalett, centralvärmeskåp och en garderob.

Du når övervåningen via den invändiga trappan i vardagsrummet. Här finns rymligt sovrum på baksidan. Detta sovrum har även eget badrum med handfat, dusch och toalett. En arbetsplats har skapats på entresol, men det kan såklart också bli en tv-hörna. Det finns också en härlig takterrass på denna våning som är privat belägen.


De boende har till fullo njutit av de härligt ljusa utrymmena, de många inbyggda garderoberna och speciellt det stora och höga vardagsrummet!

Detaljer:

- Boarea 163m2;

- Takterrass på 14m2;

- Varje sovrum har sitt eget badrum;

- Hiss finns

- Egen mark.

- Förråd i källaren samt förrådsloft i nock på lägenheten.


För mer information, ladda ner PDF nedan (engelsk version):


Prospect Amsterdam Herengracht 528 K
.pdf
Download PDF • 4.86MB


Beq profilbild.jpg

BEQO HOTI

Ansvarig mäklare

+46(0)761- 660 612

Beqo har med sin framgångsrika internationella mäklarbakgrund åtagit sig stora priser (bl.a Masters Circle 2019) och givit sig hän till att med sitt driv och engagemang skapa en ny och modern mäklarkultur. Beqo har ett gediget nätverk och stor förståelse för vikten av upprätthållandet i kvalitét gentemot våra kunders högt ställda krav. Forbes erbjudande om att få exklusivitet i hela Norden för Forbes Global Properties är ett fint statement. Välkommen till att kontakta mig om du går i sälj- eller köptankar så hjälper jag dig genom hela processen.

INTRESSEANMÄLAN

Välj språk

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

bottom of page